Din aceeasi categorie:
Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului

Sunt minunați și speciali! Chiar dacă trăiesc în lumea lor, prin cântec, dans şi jocuri, copiii cu autism se bucură şi zâmbesc în semn de mulţumire pentru cei care îi ajută în fiecare zi

     Persoanele cu autism sunt doar diferite, iar a fi diferit nu trebuie să reprezinte o culpă sau un motiv de discriminare. Fiecare ființă umană are valoare. A o remarca și a-i crea condițiile să se dezvolte este, înainte de toate, uman, dar și un semn de sănătate și inteligență socială.

     Data de 2 aprilie marchează Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, stabilită de Organizația Națiunilor Unite, în urmă cu 5 ani. În toată lumea, în jurul acestei date, organizațiile care promovează cauza persoanelor cu autism desfășoară acțiuni menite să atragă atenția asupra problematicii autismului, precum și de sensibilizare față de autism, astfel încât aceștia să poată duce o viață împlinită.

     Cu această ocazie, DGASPC Olt a organizat un ”marș albastru” de informare și conștientizare, din fața sediului DGASPC Olt până pe Esplanadă.
 

 

 


 

Telefoane utile:

DGASPC Olt

0372-713.562

Politia locala

0249-954

Telefon de urgenta

0800-800.564